Hidraulika szerviz NON-STOP!

HIDRAULIKUS HIBÁK - MEGOLDÁSOK

HIDRAULIKUS HIBÁK - MEGOLDÁSOK

Hibakeresés

www.handt.hu

2021. február 24. - hidraulika szerviz

A hibák, rendellenességek az üzemeltetőknek sok fejtörést okoznak, mert az ok nem mindig kézenfekvő.  Ha nem tudjuk meghatározni egy hiba okát, fizikai magyarázatát, akkor még az eredményes javítás  sem ad biztonságot, mert bármikor felléphet ugyanaz a hiba. 

Az újabb tervezésű berendezések diagnosztikai rendszerei rendszerint a hidraulikus rendszerre is kiterjednek, és  sok segítséget adnak egy-egy felmerült hiba felderítésében.

Mivel újabb hibák is lehetnek és számtalan hidraulikus rendszer üzemel diagnosztikai rendszer nélkül, rendkívül eltérőkörülmények között, ezért legalább felsorolásszerűen mutatunk rá az egyes jelenségek lehetséges okaira.hibakereses_hoffman_taylor_www_handt_hu.jpg

Köszönjük a figyelmet!

HOFFMAN & TAYLOR Mérnöki és Tanácsadó Kft.

www.handt.hu

0630-251-4514

.

A bejegyzés trackback címe:

https://hidraulikaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2716437794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása